Language Selection

RoumaineAnglaisAllemandeFrançaise

Reclame parteneri

PDF Imprimer Envoyer
Il n'y a pas de traductions disponibles

DeltaDreamHoliday

vă invită în Delta Dunării şi vă propune:

 

 

O excursie, pentru pescari, de neuitat :

 

 

 

Pentru perioadă  sau număr de zile, vă aşteptăm cu propuneri !

Programul propus de noi pentru excursia de 6 zile la pescuit, este:

 

Ziua 1

 Ne întâlnim dimineaţa devreme, ne urcăm în maşină şi după o călătorie de 4 - 5 ore ajungem în oraşul Tulcea, o importantă localitate a României, situată pe malul Fluviului Dunărea unde obţinem permisele de pescuit.

Un traseu scurt, cu maşina, de încă trei sferturi de oră, ne va aduce mai aproape de  inima Deltei, în satul Murighiol..

  Din satul Murighiol, un traseu pe canale cu barca de numai o oră şi gata, am ajuns în inima Deltei, satul Caraorman. Ajungem în Caraorman, ne cazăm şi mâncăm de prânz. Facem o plimbare cu barca, pentru a ne întipări bine în minte locurile unde v-om pescui în ziua următoare.

  sau ...

  Ne deplasăm, pe jos, până la Pădurea Caraorman, unde vedem dunele de nisip, pădurea de stejari, stejarul îngenuncheat şi alte specii de copaci. Nu uitaţi luaţi-vă îmbrăcăminte lejeră, ghete, apă şi orice vă va prinde bine.

Nu uitaţi luaţi-vă îmbrăcăminte lejeră, ghete, apă şi orice vă va prinde bine.

 sau …

De la magazinul din centrul satului fiecare îşi face aprovizionarea pentru ziua următoare cu elemente antiplictiseală: vin, bere, apă minerală, sucuri, seminţe etc.

Seara, cina pescărească şi planuri de pescuit, pregătirea sculelor şi a momelilor.

V-om plănui cum pescuim în ziua următoare: din barcă sau de pe mal. Din barcă nu pot pescui decât maxim trei persoane pe când de pe uscat un număr nelimitat, doar că trebuie să ajungem cu barca la locul stabilit şi să fim preluaţi la sfârşitul zilei de pescuit (Revenire la asfinţit).

Ziua a 2-a

Deşteptarea înainte de răsărit, cafeaua de dimineaţă, mâncarea la pachet şi repede îmbarcarea, pentru că mergem să pescuim, să punem sculele înainte ca peştii să se trezească.

În timp ce peştii inspectează somnoroşi momeala, noi putem servi micul dejun dar cu ochii pironiţi pe plută.

Pentru că, soarele nu suportă pielea de culoare deschisă, folosiţi cu încredere soluţiile sau cremele antiînnegrire.

Între timp putem face şi plajă, dar atenţie consumaţi cu măsură elementele antiplictiseală (cele pe care le-aţi cumpărat de la magazinul din centrul satului: vin, bere, apă minerală, sucuri, seminţe).

Când soarele se va ridica la înălţimea de exact trei suliţe deasupra, sigur este ora prânzului şi putem extermina ceea ce mai este prin pachetul cu mâncare, având grijă să strângem resturile (le luăm în barcă la plecare) pentru a nu se vedea că am poposit în acel loc.

După ce ne-am plictisit de atât pescuit ori dacă nu mai avem unde depozita peştele prins, facem cale întoarsă la locul de cazare, depozităm capturile în congelator, servim masa de seară şi facem planuri pentru ziua ce va urma dar nu înainte de a face aprovizionarea cu elemente antiplictiseală pentru ziua următoare.

Ziua următoare

 Repetarea zilei anterioare, probabil cu mici excepţii.

Poate doriţi să preparăm împreună prânzul cu ajutorul a ceea ce prindem în cârlige. Trebuie să ştim însă, de cu seară, să luăm ceaunul şi celelalte ingrediente necesare.

Ziua de după ziua următoare

Repetarea zilei anterioare, probabil cu mici excepţii.

Penultima zi

Repetarea zilei anterioare probabil cu mici excepţii.

După ce ne-am întors la locul de cazare, depozităm capturile în congelator, servim masa de seară. Trebuie să pregătim bagajele şi ultimile momeli, să schimbăm fotografii, numere de telefon şi impresii pentru că mâine . . .

 

...Ultima zi

Pescuim până aproape de prânz, pentru că trebuie să avem timp să ne luăm bagajele, să ambalăm capturile congelate şi ... înapoi spre Murighiol : Rămas bun deltei , transportul înapoi în Bucureşti .

 

 

Sunt incluse în preţ

- Cazare la localnici

- Mic dejun, prânz, cina

- Transport din Bucureşti până în satul Murighiol şi retur

- Transport cu barca cu motor din satul Murighiol până în satul Caraorman şi retur.

- Transport cu barca cu motor la locul de pescuit pe mal sau din barcă şi înapoi la pensiune.

 

În preţul excursiei nu sunt incluse băuturile alcoolice şi răcoritoare, taxa ARBDD (în valoare de 10,00 lei RON/ persoană/sejur), taxa de pescuit (în valoare de 10,00 lei RON/ persoană/zi).

 

Comanda dumneavoastră va deveni fermă doar după confirmarea rezervării pentru perioada şi numărul de persoane dorit, precum şi a achitării în avans a 100 lei/persoană (taxa de rezervare care se scade din contravaloarea excursiei). Contravaloarea excursiei se achită înainte de efectuarea excursiei, la faţa locului.

Excursia se efectuează dacă sunt înscrise minim 6 persoane.

 

 

Dacă sunteţi un grup de minim 6 persoane ne puteţi propune perioada şi numărul de zile.

 

DeltaDreamHoliday

Vă invită în delta Dunării

vă aşteaptăm acum!...

… şi la anul în concediu !