Selectare traducere

Română (România)English (United Kingdom)Deutsche SpracheFrench (Fr)

Reclame parteneri

DeltaDreamHoliday
PDF Imprimare Email

Vă invită să vă petreceţi concediul alături de noi , vizitând, însoţiţi de ghid, locuri frumoase şi senzaţionale din România.

Cu barca prin deltă

Vrem să realizăm circuite turistice în România, în Delta Dunarii şi la munte, vizitând muzee, mânăstiri, peşteri, locuri surprinzătoare.

România are locuri frumoase ce merită văzute. Mai ales dacă sunt bine puse în valoare.

Am văzut, fără nici o surprindere, că este dificil de a realiza conexiuni, fără a avea timpi pierduţi.

Chiar şi pentru români este greu/dificil pentru a ajunge şi a vizita în special Delta Dunarii, dacă nu au o relaţie pentru a-i conduce, a le asigura cazarea şi masa.

Şi după ce au ajuns în locul dorit, au puţine posibilităţi de a diversifica excursia.

De regulă este monoton: daca nu au barcă la dispoziţie iar pentru a nu se rătăci, un ghid local.

Veţi vedea în acest site , imagini din câteva locuri pe care le-am văzut şi vizitat în ultimii trei ani.

Vulcanii noroioşi-Buzău

Ne-am hotărît să vă arătăm locuri frumoase, pitoreşti din România.

Vă propunem câteva itinerare turistice, în care însoţim, asigurându-vă, confortul, transportul, masa şi cazarea, având grijă să vă distraţi, să vă relaxaţi şi să vă întoarceţi acasă cu amintiri de neuitat şi cu dorinţa de a vă reîntoarce cât de repede posibil pentru a putea trece în palmaresul dumneavoastră vizitarea cât mai multor locuri din România (munte, lacuri, baraje, peşteri, cascade, manastiri, muzee, delta Dunarii)

Am creat mai multe pagini, cu multe fotografii, din zonele pe care dorim ca dumneavoastră să le vizitaţi cu

Delta Dream Holiday

Apus de soare în deltă

În special pentru Delta Dunării,

puţine persoane cu forţe proprii au posibilitatea şi mijloacele necesare, pentru a putea ajunge in zona sălbatică sau semisălbatică , cel mai puţin vizitată, pentru a putea vedea, la faţa locului, minunăţiile deltei :

peştii şi păsările deltei (cormorani, lişiţe, pelicani, egrete, lebede, raţe şi gâşte sălbatice ) animalele (sălbatice sau domestice sălbăticite ce populează grindurile dintre ape)

şi bineînţeles flora/natura, panoramele superbe, funcţie de anotimp şi loc.

Am considerat că trebuie, să vă oferim altceva, deosebit faţă de ceea ce oferă majoritatea agenţiilor de turism : un sejur-excursie cu ghid.

Ghidul vă însoţeşte pe toată durata şederii în România în concediu şi se ocupă cu atenţie de dumneavoastră, asigurandu-vă transportul, cazarea , masa şi băuturile dorite şi necesare dumneavoastră în regim all inclusive.

Pentru a putea fi aprope de dumneavoastră, şi pentru a putea satisface dorinţele fiecăruia dintre dvs, considerăm necesar, că un sejur de 6-8 zile, cu un grup format din 6 până la 14 turişti, este suficient, pentru un concediu de vis, pentru relaxarea dumneavoastră.

În paginile următoare, pe lângă fotografiile locurilor diverse, vizitate de noi (posibil să le vizitaţi ), vă putem propune, şi un itinerariu care, binenţeles că poate fi cu uşurinţă modificat.

De asemeni vă propunem şi anumite perioade în care putem realiza excursia.

Bineînţeles , dacă împreună cu familia cu prietenii sau cunoscuţii, formaţi deja un grup de 6 - 14 persoane, ne puteţi propune perioada ori/şi traseul pe care doriţi al parcurge în concediul din România.

Trebuie, de asemenea, să ne comunicaţi, din timp, datele de sosire/plecare din aeroport, gară, autogară, pentru ca noi sa luăm toate măsurile necesare, pentru a vă prelua în siguranţă, cu uşurinţă şi aşteptare minimă în condiţii de confort maxim.

Vă aşteptăm în Delta Dunării !